Konekantamme

Konekantamme on monipuolinen pienten painosten digikoneista, tehokkaisiin offsetkoneisiin ja miljoonapainokset mahdollistaviin heatsetkoneeseen. Laajasta jälkikäsittelykonekannastamme löydämme varmasti painotuotteellesi arvoisensa lopputuloksen.

 

Offset

Käytössämme on 10-, 8-, 5-, 2-väri offsetkoneita. Pystymme painamaan asiakkaillemme 4/4 + lisäväri / dispersiolakkauksen samassa ajossa. Koneiden arkkikoko on B1 ja B2.

konekantamme-offset

Heatset

Suurimpana koneenamme on Manroland Heatset-kone, jolla pystymme painamaan jopa yli 40 000 kpl valmiiksi taitettuja arkkeja tunnissa. Tämä mahdollistaa asiakkaillemme tavan tehdä suuriakin painoksia kustannustehokkaasti.

konekantamme-heatset

Digipaino

Digipainossamme tehdään niin pienet kuin isotkin painosmäärät nopeasti – jopa 6000+ A4 painopintaa tunnissa. Poikkeuksellisen korkean kuvanlaadun mahdollistaa Xeroxin UltraHD-teknologia yhdistettynä 2400x2400dpi tulostustarkkuuteen.

konekantamme-digi

Suurkuvat ja mainostelineet

Näkyviä ratkaisuja suurkuvatulostimillamme. Valikoimistamme löydät monipuoliset suurkuvaratkaisut isoon näkymiseen, sekä kattavasti erilaisia mainostelineitä ja rakenteita.

konekantamme-suurkuva.jpg

Jälkikäsittely

Käytössämme on monipuolinen jälkikäsittelylaitteisto: Suurteho-taittokoneita, liimasidontalinjastoja, stiftauskoneita, postituslinjasto, inkjet-tulostus, pussitus, liimatippa, liitteistys, nuuttaus, stanssaus, foliointi, numerointi, preeglaus, perferointi ym.

konekantamme-jälkikäsittely
 
pyyda_tarjous yhteydenotto konsultointi

alaosa-1

alaosa-2 alaosa-3
alaosa-4 alaosa-5 alaosa-6
alaosa-7