Företaget

Arkmedia är ett fullservicetryckeri grundat 1991, som producerar högklassiga tryckeritjänster i Finland och hela Skandinavien. Bland våra kunder har vi både privatpersoner och storföretag. Över 20 professionella branschexperter jobbar i företaget. Med sin betydande yrkeserfarenhet plockar de ur vårt digra produkt- och tjänsteutbud ut de absolut bästa lösningarna för dina behov.

Vi har i samarbete med våra kunder utvecklat våra tryckeritjänster till att bli mer kundorienterade. Vi vill även i framtiden erbjuda våra kunder bästa möjliga service på ett personligt och smidigt sätt. Regionalt är vi det mest kundvänliga tryckeriet.

Inget tryckjobb är för litet eller för stort för oss. Ta hjälp av en expertorganisation som inte lämnar dig i sticket!

Välkommen att hälsa på hos Arkmedia! Boka ett personligt möte, eller titta in hos oss, så berättar vi mer om vår verksamhet och ger en guidad tur genom huset!

 

 

PEFC

Arkmedia har tilldelats PEFC-certifiering, som visar trycksaksbeställare och –användare, att det trä som använts till produkten ursprungligen kommer från välskötta skogar. Av Finlands skogar är nästan alla certifierade enligt PEFC-certifieringssystemet. Också de pappersfabriker som verkar i Finland har PEFC-certifierade system för uppföljning av träets ursprung. Papper som innehåller trä från PEFC-certifierad skog är allmänt tillgängligt.

För att använda PEFC-märket på en trycksak, måste tryckeriet vara certifierad användare av märket och trycksaken vara tryckt på certifierat papper. Kunden har möjlighet att visa på sitt miljöengagemang genom att använda PEFC-märket på sina trycksaker.

För mer information: http://www.pefc.fi/pages/se/pefc-i-ett-noetskal/pefc-i-ett-noetskal.php

Pienistä

Många bäckar små gör storverk. Denna enkla tanke finns bakom vår strävan att minskaklimatförändringarna. Arkmedia kan, om du vill, trycka din produkt på papper som kan klimatkompenseras.

Kompensationsavgiften beräknas på det helhetskoldioxidutsläpp som produktion och transport av pappret du beställt orsakar.

Genom att använda klimatsmart papper, har du rätt att använda klimatsymbolen på din trycksak, vilket visar att du drar ditt strå till stacken och strävar till att minska klimatförändringar.

För mer information på finska: http://back.antalis.com/sitesweb/media/library/61178_2619_1282907738.pdf

aaa

AAA-klassificeringens kriterier uppfylls endast av 3,5% av Finlands företag. Klassificeringens centrala motiveringar gäller bl.a. företagets verksamhetsklimat, bakgrund, lönsamhet, omsättningsutveckling och betalningsförmåga.

Att vi tilldelats största AAA-kreditvärdighet bevisar vårt företags soliditet.

Vi strävar efter att även i fortsättningen verka för att behålla våra kunders förtroende.

För mer information: www.soliditet.se

kraft

Arkmedia Ab använder bara 100% förnybar energi.

Nordic Green Energy (tidigare Kraft&Kultur) är en energileverantör, som bara levererar ursprungsmärkt vind- eller vattenkraftsproducerad el.

Arkmedia Ab valde Nordic Green Energy som elleverantör för att minska miljöpåverkan genom att använda förnybar energi, samt för att förstärka företagets miljöprofil.

För mer information: http://www.nordicgreen.fi/sv/

 
pyyda_tarjous_se yhteydenotto_se konsultointi_se
painoillanne_valmiinanne_hep_se palvelua_koko_skandinavian_alueella_se
projekti_etenee_se nettilehti-banneri-swe tyytyvaisyystakuu_se
vuosisopimus_se
  • case_1_se
  • case_2_se
  • case_3_se
Ota yhteyttä