Postitus

Täyden palvelun painotalona huolehdimme siitä, ettei asiakkaamme tarvitse huolehtia postituksesta edelleen omille asiakkailleen. Tarjoamme laadukkaan postipalvelun, johon sisältyy postituksen lisäksi pakkaukset, kuoritukset, kimputus, osoitetulostukset ja tuotteen liitteistykset.

Postitus ja jakelu

Painamme tuotteen sekä hoidamme tuotteen postituksen ja jakelun asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tuotteiden toimituksen postimaksu on mahdollista käsitellä asiakkaan omalla sopimusnumerolla tai Arkmedian asiakasnumerolla.

Kuoritus

Kuoritamme erikokoisiin kuoriin yhden tai useamman tuotteen kerralla vaikkapa kutsukortteja painettaessa.

Kimputus

Kimputuskoneemme on nykyaikaisinta tekniikkaa, joka mahdollistaa painotuotteiden lajittelun vaikkapa postinumeron perusteella jo pakkausvaiheessa. Näin pystymme välttämään erilliset kulut postinlajittelussa eikä asiakkaan tarvitse maksaa erillisiä kuluja postinlajittelusta. Asiakkaamme maksaa ainoastaan toimituksesta, jonka laskutus voidaan toteuttaa Arkmedian tai asiakkaan omalla sopimusnumerolla.

Osoitteistus

Tulostamme asiakkaan toimittamat osoitteet suoraan painon yhteydessä ja painamme osoitteet tarvittaessa myös suoraan muovipinnoille esimerkiksi pussituksen yhteydessä. Lähetät ainoastaan haluamasi osoitteet exel- tiedostona ja me hoidamme loput!

Huolinta

Hoidamme vienti- ja tuontilähetyksiin liittyvät toimenpiteet asiakkaidemme puolesta. Voit luottaa siihen, että tilaamasi painotuote toimitetaan hyvässä kunnossa loppuasiakkaan käyttöön sovitun aikataulun sisällä.

Postituspalvelumme sisältää kokonaispaketin, painamme tuotteenne ja hoidamme postituksen ja jakelun asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kysy lisää postituksesta myynnistämme, me autamme sinua.