Enemmän kuin painotalo!

Arkmedia on painoalan palveluyritys, jonka tuotantotehdas sijaitsee Vaasassa. Tuotamme asiakkaillemme laadukkaita painopalveluita sekä kotimaahan että Skandinaviaan. Asiakaskuntamme ovat niin yksityiset kuin suuret yrityksetkin.

Yrityksellemme mikään painotyö ei ole liian pieni tai suuri. Ota käyttöösi palveleva asiantuntijaorganisaatio, joka ei jätä sinua pulaan. Tervetuloa tutustumaan Arkmediaan! Varaa henkilökohtainen tapaaminen, tai tule käymään meillä, niin kerromme lisää toiminnastamme ja esittelemme teille toimitilamme.

  • Aloittanut toiminnan 1991
  • Yli 20 painoalan ammattilaista
  • Yli 900 asiakasta
  • Heatset + offset + digi + suurkuvat
  • Käyttää 100% uudistuvaa sähköä
  • Ympäristömerkki

AAA-luokituksen kriteerit täyttää ainoastaan 3,5% suomalaisista yrityksistä. Luokituksen keskeisinä perusteina toimivat mm. yrityksen toimintaympäristö, tausta, kannattavuus, liikevaihdon kehitys ja maksutapa. Saamamme paras AAA-luottoluokitus on osoitus yritystoimintamme luotettavuudesta. Pyrimme myös jatkossa toimimaan kaikessa toiminnassamme asiakkaidemme luottamuksen arvoisesti.

Tutustu tarkemmin: http://www.soliditet.fi/

Referenssit

Kaikki painotuotteet kustannustehokkaasti samasta paikasta

Arkmedian laajan tuote- ja palveluvalikoiman ansiosta saamme kaikki järjestömme painotuotteet kustannustehokkaasti samasta paikasta.

Suosittelen lämpimästi Arkmediaa myös sinulle.

Pääsihteeri Antero Rasilainen, Ely Ry

Laatuvaatimuksemme täyttyy

Kuvastomme on tärkein myynnin työkalumme ja myös asiakkaalle usein ainoa kosketus tuotteeseemme ennen ostopäätöstä. Varmistaaksemme laatuvaatimuksemme täyttymisen, olemme valinneet Arkmedian kumppaniksemme.

Toimitusjohtaja Tom Nylund Duell Bike-Center Oy Ab

Hinnat ovat olleet kilpailukykyisiä ja palvelu erinomaista

FANN Ympäristötekniikka Oy käyttää paljon Arkmedian palveluita. Saamme kaiken tarvittavan avun aina suunnittelusta valmiisiin tuotteisiin asti.

Arkmedian osaaminen paino- ja suurkuvatuotteissa on vertaansa vailla.

Ari Mielonen, FANN Ympäristötekniikka Oy

Sujuvaa yhteistyötä

Olemme olleet todella tyytyväisiä Arkmedian palveluun. Yhteistyömme on sujunut hienosti taiton ja aikataulun puolesta.
Suosittelemme Arkmediaa myös sinulle!

Lilli Rahkonen Päätoimittaja, Suomen Suursnautserikerho